tisdag 6 november 2012

Byggdag 33 - 37

Oj oj, mycket har hänt. Grannar har börjat gräva och bygga, fiber är på ingående snart och huset har tak, bla, bla, bla.

Vi har varit till Bauhaus och inhandlat vårat första kakel. 59kvm blev det om jag inte minns helt galet fel. Vitt kakel till alla våtrum.

Grannarna har börjat gräva och ha sig. Dom kommer att få spränga en del tror jag. Men jag tror att deras hus kommer att ligga bra till uppe på kullen.


Som ni säkert ser på den eminenta bilden så börjar huset ta riktigt fin form. Våran grundkille kommer om några dagar för att sätta upp plintarna till farstun. Förhoppningsvis så sker detta snart för jag är lite otålig på att få upp farstun...

Även panelen börjar ta plats och taket sitter nääästan där det ska. Panel på sidanBaksidan är så gott som klar! Jäklar vad bra det blir!
Fönstersmygarna sitter där dom ska!

Även grannarna har börjat gräva en del. Som jag sa tidigare så har dom sitt hus jättelångt upp på tomten. Deras rörgrav för avlopp och diväteoxid kommer att bli typ 40m lång. Det tråkiga är att som har stött på berg.


 Lång och fin grav


 Huset hamnar långt upp....


 ... riktigt långt upp


Såhär ser slottet ut från avstånd. Oj va bra! Det tråkiga är ju att det ser som ut att vi kan flytta in om 3 veckor eller så. Synd bara att det är typ 16 veckor kvar.... fast det låter ju inte så mycket när man nu tänker på det. Låter ju värre att säga 5 månader...

En av de bättre bilderna från garaget måste jag säga. Det bästa med garaget är serverrummet vi håller på med bakom isoleringen, den är precis nere till höger bakom allt. Kanske syns lite dåligt på grund av all isolering... NOT! (Skämt)


Måste säga att denna uppdatering har jag spejsat till rejält! Tyvärr så kommer uppdateringarna komma mer sällan nu när vintertiden slagit in och det blir mörkt klockan 16.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar